Winnaars en donatie biljarttoernooi 2024

Met maar liefst 96 deelnemers was het toernooi zeer geslaagd. Dit keer was de grote zaal weer het strijdtoneel met 4 prachtige wedstrijdtafels, waarop 64 libre spelers en 32 drieband spelers hun krachten konden meten.

Bij libre stonden Gerard Postma, Mirjam de Jong, Martijn Agricola en Jappie de Groot in de halve finale. Hierbij was Jappie net iets sterker dan Gerard, en Martijn net iets sterker dan Mirjam. De finale tussen Martijn en Jappie was zwaar en Jappie wist de beker te bemachtigen.

We zijn ook heel trots dat er dit jaar veel dames meededen bij libre. Vier dames hebben zelfs de kwart finale gehaald.

Bij driebanden waren de spelers voor de 4 hoogste plekken Roelof Lolkema, Wilco Kuipers, Erwin van Boxtel en Roelof Rorije. Hier was Roelof Rorije sterker dan Wilco en kon Roelof Lolkema het net niet winnen van Erwin. De zeer spannende finale tussen Erwin en Roelof Rorije werd uiteindelijk beslist in het voordeel van Roelof.

Energy4all

Met de sponsoren, loterij en deel van de inleg is een prachtig bedrag van 1450,- bijeengehaald voor de stichting Energy4all. Wietske Meijer kon persoonlijk de waardebon persoonlijk in ontvangst nemen.